En tant que Commis de Cuisine, vos tâches seront : de préparer certains morceaux de poissons d'aider à la préparation préliminaire des aliments et des mets; d'éplucher et/ou couper les ingrédients nécessaires à la production culinaire; d'aider à la mise en place de la cuisine et de la pâtisserie; d'aider à dresser les plats; le nettoyage à la fin du service
Bedrijfsinformatie
Notre client est un restaurant bien connu de la région d'Ath. Les patrons prônent une cuisine de qualité avec un maximum de produits frais et des préparations faites maison. En collaboration avec des fournisseur locaux, il proposent des plats fins et de qualité.
Jouw profiel
Notre client recherche un commis de cuisine : flexible, dynamique et résistant au stress pouvant travailler 38 heures par semaine ayant un minimum d'expérience dans la fonction passionné par leur métier !
Een soort product bereiden: Sauzen
Een soort product bereiden: Vlees
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
Gerechten bereiden: Oosters
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
Gerechten bereiden: Afrikaans
Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
Een soort product bereiden: Sandwiches
Een soort product bereiden: Ontbijt
Groenten en fruit wassen en schoonmaken
Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
Medewerkers opleiden in vaktechnieken
Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
Gerechten bereiden: Chinees
Een soort product bereiden: Traiteurproducten
Gerechten bereiden: Creools
Gerechten bereiden: Spaans
De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
Gerechten bereiden: Thais
De ingrediënten doseren en mengen
Gerechten bereiden: Vietnamees
Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten
Koken voor een doelgroep: Kinderen
Gerechten bereiden: Libanees
Koken voor een doelgroep: Gehospitaliseerde personen
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
De activiteiten van een team coördineren
Koken voor een doelgroep: Bejaarden
Gerechten bereiden: Italiaans
Gerechten bereiden: Japans
Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs
Gerechten bereiden: Europees
Gerechten bereiden: Indisch
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
Aanbod
Un contrat fixe après la période d'intérim Un lieu de travail bien organisé et extrêmement bien tenu Un emploi dans une équipe solide et ouverte Un salaire selon votre expérience Un horaire toujours identique : Jours d'ouverture : lundi, jeudi, vendredi, samedi et dimanche